Transportservice

 

Bezorging
Om de kwaliteitsnorm hoog te houden, werken wij volgens een strakke planning en efficiënte werkmethode. Wij hebben ervoor gekozen het transport en logistiek geheel in eigen beheer uit te voeren vanuit het 8000 m2 grote Logistiek Centrum van Dakvenster.com. Door het efficiënt structureren van inkoop, verkoop en levering kunnen wij u hierdoor de scherpste prijzen aanbieden.

8000 m2 grote Logistiek Centrum van Dakvenster.com

Eigen Transportservice

20-tal bussen met eigen chauffeurs

Levering Nederland
Wij leveren tot aan uw deur door heel Nederland (uitgezonderd de wadden eilanden) met eigen transport volgens onderstaand afleverschema.

Levering Buitenland
Mocht u een bestelling in het buitenland geleverd willen hebben, klik dan op bovenstaande vlaggetjes en het bijbehorende land.

Afhalen
Als u via onze webwinkel een product besteld en kiest voor afhalen, krijgt u automatisch een bevestiging met een afhaaldatum. Wilt u per direct iets komen afhalen, contacteer dan eerst onze klantenservice.

 

Afleverregio: Aflevermoment:
Noord-Oost Nederland Maandag en Donderdag
Noord-West Nederland   Maandag t/m Vrijdag
Oost Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-Oost Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-West Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid Nederland   Woensdag
De bezorgkosten voor Nederland zijn € 17,- uitgezonderd Zeeland onder de Westerschelde, hiervoor rekenen wij € 22,- (kosten zijn per zending, niet per product).