Transportservice

Wij zijn tijdens de kerstvakantie gesloten van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019.

Tijdens deze vakantiesluiting vinden er geen afleveringen plaats.

De laatste levering van producten uit voorraad worden afgeleverd in week 51 volgens het afleverschema, bestellingen moeten dan wel minimaal 1 werkdag voor de dag van aflevering bij ons binnen zijn.

In de eerste week van het nieuwe jaar zullen bestellingen (uit voorraad leverbaar) die tijdens onze afwezigheid zijn gemaakt weer worden afgeleverd.

Wilt u door onze vakantiesluiting uw order wijzigen of annuleren, dan kunt u dit bij ons melden via ons contactformulier, vermeld daarbij uw ordernummer en omschrijf uw wijziging.

Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2019.

Om de kwaliteitsnorm hoog te houden, werken wij volgens een strakke planning en efficiënte werkmethode. Wij hebben ervoor gekozen het transport en logistiek geheel in eigen beheer uit te voeren vanuit het 8000 m2 grote Logistiek Centrum van Dakvenster.com. Door het efficiënt structureren van inkoop, verkoop en levering kunnen wij u hierdoor de scherpste prijzen aanbieden.

8000 m2 grote Logistiek Centrum van Dakvenster.com

Eigen Transportservice

20-tal bussen met eigen chauffeurs

Levering Nederland
Wij leveren tot aan uw deur door heel Nederland (uitgezonderd de wadden eilanden) met eigen transport volgens onderstaand afleverschema.

Levering Buitenland
Mocht u een bestelling in het buitenland geleverd willen hebben, klik dan op bovenstaande vlaggetjes en het bijbehorende land.

Afhalen
Als u via onze webwinkel een product besteld en kiest voor afhalen, krijgt u automatisch een bevestiging met een afhaaldatum. Wilt u per direct iets komen afhalen, contacteer dan eerst onze klantenservice.

 

Afleverregio: Aflevermoment:
Noord-Oost Nederland Maandag en Donderdag
Noord-West Nederland   Maandag t/m Vrijdag
Oost Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-Oost Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid-West Nederland   Dinsdag t/m Vrijdag
Zuid Nederland   Dinsdag, woensdag of Donderdag
De bezorgkosten voor Nederland zijn € 17,- uitgezonderd Zeeland onder de Westerschelde, hiervoor rekenen wij € 22,- (kosten zijn per zending, niet per product).