Algemene voorwaarden

LuXtra.eu is onderdeel van:
Dakvenster.com BV
Agriport 139
1775 TA Middenmeer

Handelsregister: Kamer van Koophandel 52573443
Omzetbelastingnummer: NL850506025B01

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen via onze webshop die tot stand komen met de consument die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

Aanbiedingen en opdrachten
Alle aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend. De verkoop is definitief na schriftelijke bevestiging onzerzijds.

Annulering
Indien koper de gegeven order geheel of gedeeltelijk annuleert, heeft de verkoper het recht volledige vergoeding te vorderen van alle kosten die gemaakt zijn om die order uit te leveren.

Levertijd
Producten uit voorraad worden afgeleverd volgens het afleverschema, bestellingen moeten dan wel minimaal 1 werkdag voor de dag van aflevering bij ons binnen zijn. Producten met een bepaalde levertijd worden afgeleverd binnen het tijdsbestek zoals wordt aangegeven tijdens de bestelprocedure. Bij gelijktijdige bestelling van voorraad en niet voorraad producten, vindt aflevering plaats als de gehele bestelling in een keer afgeleverd kan worden.

Retourzendingen
De koper heeft het recht om binnen 14 dagen de goederen te retourneren, mits de verpakking ongeopend is. Dit kunt u doorgeven aan onze klantenservice. De goederen zullen bij u retour gehaald worden. Voor elk product wordt € 40,- (incl. BTW) retourkosten in rekening gebracht.

Reclames
Reclames moeten om geldig te zijn, binnen 5 werkdagen worden ingediend. Reclames wegens manco, afwijking van de vermelde specificatie of wegens uiterlijk waarneembare beschadiging, moeten om geldig te zijn, bij aflevering aangetekend worden. Ten aanzien van reclames wordt iedere gedeeltelijke levering als een afzonderlijk verkoop beschouwd. LuXtra verplicht zich bij een terechte reclame de goederen zo snel mogelijk te herleveren.

Garantie
Op alle LuXtra producten, verschaffen wij de volgende garantie aan de eindgebruiker:

10 jaar schriftelijke garantie op:
LuXtra dakramen, inclusief beglazing (uitgezonderd breukschade)
LuXtra gootstukken

2 jaar schriftelijke garantie op:
LuXtra zolderramen FE 4555 en FE 4573, exclusief beglazing
LuXtra verduisteringsgordijnen
LuXtra buitenzonwering

Op alle VELUX producten, verschaft VELUX Nederland B.V. de volgende garantie aan de eindgebruiker:

10 jaar schriftelijke garantie op:
VELUX interieurafwerking
VELUX installatieproducten

3 jaar schriftelijke garantie op:
VELUX rolluiken
VELUX insectenhorren
VELUX buitenzonwering

Deze termijn gaat in op de eerste dag van aflevering en op voorwaarde dat de montage deskundig is uitgevoerd.

Leveringen
De goederen worden geleverd volgens het afleverschema, de bezorging bedraagt € 18,-- of € 23,-- per zending (afhankelijk van uw rayon).

Afhalen kan uitsluitend volgens afspraak. Als u via onze webwinkel een product besteld en kiest voor afhalen, krijgt u automatisch een bevestiging met een afhaaldatum. Wilt u per direct een voorraad product komen afhalen, contacteer dan eerst onze klantenservice.

Betaling
De betaling kan geschieden in contanten of per mobiele PIN aan onze chauffeur bij aflevering of via de online betaalmethode iDEAL, PayPal of Creditkaart.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van LuXtra uit hoofde van enige opdracht is beperkt tot ten hoogste de factuurwaarde van de betrokken goederen. Elke verdere aansprakelijkheid t.a.v. schade wordt uitgesloten.