LuXtra Solar Rolluik

LuXtra Solar Rolluik
SSR M4A 78 x 98 cm [inbouwmaat] Geschikt voor LuXtra dakramen
€ 394,- Incl. 21% BTW

Het SSR rolluik heeft een zonnepaneel en een accu en heeft hierdoor geen aansluiting op het stroomnet nodig om te kunnen functioneren. Montage is eenvoudig en kan volledig van binnenuit gerealiseerd worden. Bij de SSR ontvangt u een vooraf gekoppelde afstandsbediening.

Maak een keuze uit de onderstaande kleuren
Kleurcode:
7043 Ombergrijs
7043
De getoonde kleuren kunnen door instellingen van uw monitor afwijken van de werkelijke kleuren.
€ 394,- Incl. 21% BTW

Tijdelijk niet leverbaar
Als gevolg van een wereldwijd tekort aan chips en vertragingen tijdens de productie, zijn de elektrische en op zonne-energie werkende raamdecoratie en accessoires op dit moment niet verkrijgbaar.

Specificaties SSR M4A

Het SSR rolluik heeft een zonnepaneel én een accu. Hij heeft hierdoor geen aansluiting op het stroomnet nodig om te kunnen functioneren. De accu is groot genoeg om het rolluik ca. 100 keer achter elkaar te openen en te sluiten, zonder opnieuw opgeladen te worden. Hierdoor is het rolluik ook ’s nachts en op een bewolkte dag te gebruiken. Montage is eenvoudig en kan volledig van binnenuit gerealiseerd worden.

LuXtra rolluik SSR
  • Warmte-reducerend in de zomer
  • Warmte-isolerend in de winter
  • Op zonne-energie
  • Inclusief afstandsbediening
  • Lamellen van antraciet grijs
  • Duurzaam aluminium

Bij de SSR ontvangt u een vooraf gekoppelde afstandsbediening, waardoor u het rolluik direct na installatie kunt gebruiken. De afstandsbediening kan geïntegreerd worden in het io-homecontrol® systeem.